Maa-ainesten toimitukset

Toimitamme ja kuljetamme maa- ja kiviainekset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti mm. multa, sora, murske, hiekka sekä kuorikate.

Pohja­rakentaminen

Teemme pohjarakentamista kaikenkokoisille rakennuksille aina kylpytynnyreistä suuriin teollisuushalleihin. Pohjarakentamiseen kuuluu myös maanalaisten putkistojen rakentaminen.

Maanalaiset putkistot

Rakennamme vankalla kokemuksella sade- ja jätevesiviemäröintiä sekä lämpö-, sähkö- ja paineputkistoja niin kotitalouksille kuin teollisuudellekin. Meillä on ammattitaitoinen henkilöstö putkimateriaalien asentamiseen.

Kaapelinkaivuu

Teemme sähkö- ja televerkon rakentamista yhteistyössä sähkölaitosten kanssa. Käytössämme olevia menetelmiä ovat mm. maasahalla kaapeliuran sahaaminen, kaivinkoneella kaivaminen sekä kaapelin auraus.

Kotitalouksille

Yksityisasiakkaille teemme esimerkiksi ojien kaivuuta, ongelmapuiden poistoa, kunnallistekniikkaa, salaojituksia, teiden- ja rakennusten pohjatyöt sekä muita mahdollisia maanrakennustöitä.

Teemme ongelmapuiden poistoa haastavistakin paikoista kaivuria ja nosturiautoa hyödyntäen. Sopimuksen mukaan hoidamme kannon jyrsinnästä nurmikon kylvöön kaiken. Siistimme ja viemme pois työstä tulevat oksat ja risut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikään urakka ei ole liian pieni tehtäväksi!

Kiinteistönhoito

Kesäkunnossapitomme sisältää pihojen harjausta sekä pesua. Yksityisteiden pölynsidontaa suolalla, lanausta sekä piennarten niittomurskausta.

Talvikunnossapitoomme kuuluu pihojen auraukset, hiekoitukset, polanteen poisto sekä lumen siirto tarpeen mukaan. Käytössämme on traktoreiden lisäksi käteviä pieneenkin pihaan mahtuvia Wille- ympäristönhoitokoneita U-auralla varustettuina.

Meiltä saat tilattua myös erilaisia vaihtolavoja esimerkiksi risuille, työmaalle purkujätteelle. Kysy lisää vaihtolavoista oman tarpeesi mukaan.